Kadyrov spasitel?!!

Po Ukrajině prý přijde na řadu Polsko. Ano, denacifikace Polska samozřejmě přijde. Musí! Nacisti a satani to jsou. Ano, samozřejmě přijde i desatanizace. Za účelem rozbití Polska vytáhl Ramzan slezskou kartu.

Je vskutku zajímavé, že si Kadyrov všiml problematiky Horního Slezska. Dokonce ví, že se v červnu v Katovicích uskuteční pochod za autonomii. Podle Kadyrova si Slezsko zaslouží nezávislost.

Mělo by být zorganizováno referendum. A Ruská federace, šiřitel slovanské holubičí povahy, mírumilovného tradičního ruského světa a zastánce všech koťátek, bojovník proti ďábelskému globalismu a západní dekadenci, rozhodný zastánce tradicionalismu a křesťanstva, samozřejmě s organizací referenda o nezávislosti pomůže.

Kadyrov nás napíná. Tak co, bude součástí tohoto nového nezávislého Horního Slezska i Hlučínsko? Vrátí nás Ramzan do hranic před rokem 1920?

„Chystáme se k vojenské obraně Horního Slezska. I náš kraj dostal silné vojenské posádky, které mají příkaz čelit každému vniknutí Čechů.“ 24. května 1919, Katolické nowiny pro lid morawský w Pruském Slezsku, jediné w morawské řeči wycházející nowiny w Německu.

Dopis papeži Benediktu XV.: „Nejsvatější otče! Tvoje nejpokornější služebnice, katolické ženy a panny z Hlučínska, voláme k Tobě s dětinskou důvěrou z nejhlubší bídy. Podle mírové smlouvy má hlučínský kraj Československé republice odstoupen býti. To je pro nás trpké a bolestné. Osvoboď nás z rukou našich českých protivníků, kteří nás od naší vlasti odtrhnouti chtějí.“

Tak nakonec to nebude katolický papež, ale muslimský Ramzan. Zachránce, Slunce naše jasné. Již na tebe čekáme. Ty jeden vousatý bojovníku všeho Slovanstva a křesťanstva s čímsi na hlavě! Alláh akbar.